35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

 

P Zero

 

P ZERO™ is de originele uitrusting voor de krachtigste modellen op de markt met de beste prestaties. Het asymmetrische profielpatroon zorgt voor effectiever remmen, betere grip op de weg en betere controle. Uitstekend op nat wegdek, want het garandeert een betere veiligheid in geval van aquaplaning. Het nieuwe ingrediënt met nanodeeltjes garandeert maximale hechting en stabiliteit. De structurele integriteit van de band draagt bij tot de verbeterde richtingsreactiviteit die belangrijk is voor sportief rijden en garandeert zo een gelijkmatige slijtage van het loopvlak. Speciale S-vormige groeven in het loopvlakpatroon verminderen het geluidsniveau in de cabine en dragen bij tot het comfort van de bestuurder.

Ontdek onze selectie Pirelli banden

Eigenschappen van Pirelli P Zero banden

 

Drie brede langsgroeven

 

Snellere waterafvoer voor meer veiligheid en controle bij risico op aquaplaning.

 

 

S-vormig profiel

 

Optimale drukverdeling voor veiligheid, zelfs bij kritisch remmen op rechte stukken en in bochten.

 

Drie langwerpige effen strepen

 

Verbeterde remkracht en tractie, zelfs bij hoge snelheden, dankzij een stijver loopvlak dat een constante en optimale grip op de ondergrond garandeert.

 

 

Asymmetrie

 

Vier longitudinale, doorlopende groeven aan de zijkant. Verbeterde veiligheid en controle in geval van aquaplaning-risico's.

P Zero Rosso

De P Zero Rosso™-band is ontworpen voor elk elektronisch tractie- en stabiliteitscontrolesysteem en is de ideale keuze voor motorsporten met middelgrote tot grote cilinderinhoud. Uitstekende balans tussen prestaties en comfort dankzij stuurprecisie op droog en nat wegdek.

P Zero Corsa (PZC4)

De nieuwe P ZERO™ Corsa (PZC4) is een band met de beste troeven van de racetechnologie die zowel op de weg als op het circuit wordt gebruikt. Deze band, ontwikkeld met technologische partners in de voorhoede van de high-tech sector, is uitstekend op elke ondergrond. Dankzij de typische eigenschappen van racebanden kan een uitzonderlijke wendbaarheid worden bereikt met een uitstekende remwerking en tractie.

Andere soorten banden