35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Het First Stop concept

First Stop: een overtuigend pan-Europees netwerk

 

First Stop heeft ruim 2000 professionele bandenservicebedrijven in 25 Europese landen. Onze partners, de banden- en onderhoud specialisten, voeren reparaties en onderhoud uit aan personenauto's, bestelwagens, motorfietsen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Iedere vestiging heeft als uitgangspunt het leveren van de beste service en producten aan zijn klanten. Deze benadering, waarin de klant centraal staat, en onze technische expertise maken van iedere vestiging een echte First Stop vestiging.

 

 

Onze structuur

 

First Stop in Europa bestaat uit:

 

  • Vestigingen in eigendom en zelfstandig ondernemers, deze vestigingen vormen gezamenlijk een solide basis met uitgebreide ervaring en grote expertise. Al deze vestigingen streven dezelfde gemeenschappelijke hoge kwaliteit na en worden ondersteund door een uitstekende backoffice.
  • In Nederland zijn uitsluitend zelfstandig ondernemers aangesloten bij First Stop die een partnerschapsovereenkomst ('soft franchise’) met First Stop hebben gesloten.

 

First Stop bundelt de Europese kracht van de eigen vestigingen en alle onafhankelijke partners voor ontwikkeling en verbetering van het netwerk zodat de klant, uw klant nog beter kan worden bediend. 

 

 

Wat voordelen heb ik als First Stop partner?

 

  • Multibrandconcept (alle merken banden worden aangeboden)
  • Inkoop overeenkomsten met verschillende leveranciers, zoals met Bridgestone maar ook andere leveranciers van o.a. banden en automaterialen. Deze leveren uitsluitend producten van goede kwaliteit en mede hierdoor ontstaat uw inkoopvoordeel
  • Soft-franchiseovereenkomst: dit biedt een hoge mate van onafhankelijkheid en vrijheid vergeleken met andere spelers in de markt, hierdoor blijft u volledig zelfstandig en kunt u uw eigen bedrijf blijven ontwikkelen op de manier en in de richting die u voorstaat.
  • Platform voor inkoop van banden en auto onderdelen bij Nederlandse en Europese leveranciers
  • Fleetcontracten.
  • Een professioneel en toegewijd team van managers om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw bedrijf. (Business Development Managers).
  • Ondersteuning in de vorm van winkel identiteit, verschillende marketingactiviteiten en opleidingsprogramma's.
  • Een professioneel Europees netwerk en de ervaring van First Stop om op terug te vallen.

 

 

Hoe kunt ook u partner worden van het First Stop netwerk?

 

Het soort partnerschap dat wij kunnen en willen aangaan, is afhankelijk van uw toekomstvisie, uw bedrijfsactiviteiten en mede afhankelijk van uw bedrijfslocatie.

Interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Business Development Manager voor meer informatie over de voordelen en voorwaarden voor een samenwerking met First Stop :

 

Pim van der Logt

 

+316 139 46 824

pim.vanderlogt@firststop.eu