35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Herstelling van banden

Het vertrouwen dat u nodig hebt


Voor een professionele reparatie van een band moet deze eerst gedemonteerd worden, dan moet de inrijding worden beoordeeld of er geen overige schade aan de band is veroorzaakt. Indien verantwoord en de band is te herstellen dan volgt een reparatie van binnenuit. Hierdoor wordt de band weer net zo sterk en betrouwbaar als voor de inrijding.


Maar als uw auto met Bridgestone DriveGuard-banden uitgerust is kunt u dankzij de versterkte zijwand veilig met een lage snelheid een beperkte afstand blijven doorrijden. Dit type band is ook voorzien van de Cooling Fin-technologie die de hitte en wrijving van een lekke band verdeelt.


Heeft u een lekke band, ga naar het dichtstbijzijnde First Stop vestiging zodat de band hersteld kan worden, zij helpen u graag verder.

 


FAQ


Wat moet ik doen als ik een lekke band krijg?


Voor uw veiligheid en om onnodige schade aan de velg of band te vermijden moet u zo snel mogelijk stoppen, probeer uw auto veilig te parkeren. U kunt de lekke band vervangen en hiermee naar de dichtstbijzijnde First Stop vestiging rijden om hem te laten repareren.


Kan elk type band worden gerepareerd?


Nee, niet alle banden kunnen gerepareerd worden. Daarom is het erg belangrijk dat een specialist de band controleert en repareert zodat u weer veilig de weg op kunt. Als het lek zich in het loopvlak bevindt en de specialist geen inwendige schade constateert dan kan de band goed hersteld worden.


Hoe lang duurt de reparatie van een lekke band?


Meestal rond de 30 minuten. Maar het hangt af van de beschadiging, type van de band en de reparatie.


Waarom een lekke band repareren?


Het is voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe band en de levensduur van de band wordt verlengd.

 

 

Heeft u een offerte nodig?

 

 

Heeft u een offerte nodig?

 

Uw persoonlijke offerte in een paar klikken.