35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Michelin banden, prestaties van begin tot einde

 

Omdat u prestaties en veiligheid belangrijk vindt, ontwerpt Michelin banden die lang blijven presteren en die veiligheid blijven bieden. Michelin zorgt voor een uitstekende levensduur van hun autobanden en prestaties van begin tot einde, ongeacht de rijomstandigheden. Dankzij een uitstekend prestatieniveau tot het einde van het bandenleven kunnen klanten genieten van het volledige potentieel van de band.

Ontdek onze selectie Michelin banden

Wat is er achter de EVERGRIP-technologieën van Michelin?

 

  • Opkomende furrows: Furrows verschijnen en breiden uit met bandenslijtage.
  • Een geoptimaliseerde sculptuur: Meer verticale groeven.
  • Een mix van premium rubber: Een meerlaags profiel en/of de nieuwste generatie verbindingen.

Innovatie vormt de kern van het merk

 

Michelin richt zich niet alleen op de invloed die banden hebben op het brandstofverbruik, maar ook op het verhogen van de autonomie van elektrische voertuigen. De vermindering van CO2-uitstoot die ontstaat door het gebruik van zijn producten vormt een integraal onderdeel van de strategie van Michelin. Michelin streeft er ook naar dat klanten minder autobanden aanschaffen om hetzelfde aantal kilometers af te leggen. Michelin helpt in veel landen bij het inzamelen van autobanden om deze te recyclen. De fabrikant investeert in onderzoek en ontwikkeling om zo innovatieve en meer efficiënte hergebruikoplossingen te vinden. MICHELIN banden die aan het einde van hun levensduur zijn, worden gebruikt voor nieuwe producten, bijvoorbeeld in wegdekken of als energiebronnen voor stadsverwarming.

De beste banden voor elk seizoen

Een gedurfd merk

 

Onafhankelijk van geest en moed durft ze anders te denken en te handelen, uit het raam te gaan, conventies op te schudden en nieuwe grond te ontruimen, om te slagen. Michelin vernieuwt voortdurend op het gebied van product- en dienstenaanbod: Bijvoorbeeld het Vision-concept, de MICHELIN CrossClimate-serie, de eerste wintergecertificeerde banden en onlangs de nieuwe MICHELIN e-pricy band, de eerste milieuvriendelijke tiredesigned en gebouwd om lang mee te gaan.

Michelin in concurrentie

 

Via meerdere evenementen, Endurance, MotoGP, Formula E, Rally, ... MICHELIN onderscheidt zich al meer dan 130 jaar in de concurrentie. Een passie voor motorsport en een van de grootste prestaties in de geschiedenis van de motorsport. De concurrentie is een integraal onderdeel van het DNA van het merk en is een echt laboratorium van tests. MICHELIN heeft altijd winnende technologieën op circuits en circuits over de hele wereld ontwikkeld. Een prestigieus erfgoed, vrucht van een gedeelde passie binnen het bedrijf.

Hoe zit het vandaag?

 

Vandaag de dag is MICHELIN vooral aanwezig in competities die duurzamere mobiliteit bevorderen: FIA Formula E 100% elektrisch kampioenschap sinds 2014, FIA Endurance World Championship (WEC), de FIM MotoE™ World Cup, de eerste 100% elektrische motorcompetitie... Een commitment aan de concurrentie dat Michelin in staat stelt om in echte race-omstandigheden de innovaties te testen die de duurzame mobiliteit van morgen zullen maken.