35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Een garantie voor veiligheid en duurzaamheid

 

De ontwerpers van Dunlop-banden sluiten geen compromissen. Tussen uw besparingen, de grip en levensduur van uw banden, of het rijgedrag van uw voertuig, alle criteria zijn vervuld om u tevreden te stellen!

Betrouwbare en grondige tests

 

Dunlop weet wat er op het spel staat als het gaat om high performance banden. Daarom onderwerpt dit internationale bandenbedrijf zijn ontwerpen aan

veeleisende tests, zowel intern als extern. In deze context is de 3-15-50 aanpak een must!

De kwaliteit van Dunlop-banden

 

Of u nu in de bergen of aan zee woont, deze topproducten zijn krachtige bondgenoten voor uw voertuig. De Dunlop Sport BluResponse zomerband heeft bijvoorbeeld een uitstekende reputatie, net als de Dunlop Sport All Season.

Dunlop, een geschiedenis van innovatie

Gedurfd begin

 

Door in 1888 de eerste echte band in de geschiedenis te creëren, gaf John Boyd Dunlop het startschot voor bandeninnovatie. Dit succes was slechts het begin voor de groep die uiteindelijk zijn reputatie verspreidde naar de vier hoeken van de wereld.

Een uitstekende reputatie

 

In 1895 werden Dunlop banden gemonteerd op de eerste auto: het succes was nog maar net begonnen. Van de ontwikkeling van technologieën om aquaplaning te beperken tot systemen om veilig rijden ondanks een lekke band, de moedigheid van het merk werd ruimschoots beloond.

De toekomst is net zo rooskleurig

 

Dunlop banden onderscheiden zich door hun voortdurende innovatie. Met een passie die geen grenzen kent, maar ook een constante zoektocht naar nieuwe technologieën en prestaties, streeft Dunlop altijd hogerop. En die uitdaging gaat het bedrijf met glans aan!