35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Continental

 

Continental Banden: een goed gevoel achter het stuur

 

Als autorijden essentieel is, kunt u er net zo goed van genieten. Continental biedt u niet alleen kwaliteitsuitrusting, maar wil ook uw welzijn op de weg verbeteren. Ontdek deze gerenommeerde banden!

 

De ontwikkeling van Continental Performance Tyres is gebaseerd op vier belangrijke pijlers: traditie, automotive knowhow, de kracht van Duitse engineering en grondige tests. Dankzij deze combinatie van criteria bieden ze u een perfecte rijomgeving.

 

Continental

Ontdek onze selectie Continental banden

Prijzen van Continental-banden

Continental-banden zijn ontworpen voor alle soorten voertuigen, ongeacht uw budget of locatie. Met dit in gedachten heeft Continental een breed scala aan producten ontwikkeld die perfect aansluiten op uw behoeften.

De solide ervaring van Continental (de zoektocht naar steeds meer veiligheid)

Opgericht in Hannover in 1871, kan de Continental Groep terugkijken op meer dan 150 jaar geschiedenis en expertise. Het heeft zich in recordtijd bewezen als een van 's werelds meest betrouwbare automobieltoeleveranciers, met vestigingen in 61 landen!

 

Vanaf het allereerste begin hebben Continental banden er een erezaak van gemaakt om u veilig te houden. De technologieën die worden gebruikt om dit te bereiken zijn altijd ingenieus geweest. Hun ingenieurs zijn er trots op dit engagement voort te zetten!

Continental banden: Strategische vooruitgang

Zoals blijkt uit de Continental ContiWinterContact TS 850P winterbanden, maar ook zomermodellen vergelijkbaar met de SportContact 6, Continental ontwikkelt zich dag na dag om de concurrentie voor te blijven!