35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Kumho banden, een symbool van uitmuntendheid

 

Met zijn hoge prestatienormen laat dit toonaangevende merk u met een gerust hart reizen. Voor de zomer is de Kumho Ecsta PS71 een van de populairste modellen, en van het brede assortiment Kumho winterbanden is de WinterCraft WS71 degene die het meest in het oog springt!

Vertrouw op de veiligheid van Kumho

 

Kumho banden zijn ontworpen om u maximale veiligheid te bieden. Om de betrouwbaarheid nog verder te vergroten, heeft elk model een garantie van 5 jaar vanaf de productiedatum!

Inspelen op trends in de markt

 

De verwachtingen van bestuurders worden steeds duidelijker, en Kumho gaat de uitdaging aan om daaraan te voldoen. Hiervoor gebruikt de groep nieuwe materialen, optimaliseert het ontwerpen en speelt het voortdurend de kaart om zijn banden lichter te maken, en dat allemaal om u een veilige rijomgeving te bieden.

Met Kumho banden, vooruit!

Kumho Tyre: een opmerkelijke dynamiek

 

Dit in 1960 opgerichte merk exporteert zijn producten sinds 1965. Nadat het zich stevig gevestigd had in Korea, breidde het geleidelijk zijn grondgebied uit, en bereikte Europa aan het begin van de 21e eeuw. Ook nu nog blijft het uiterst competitief!

De wil om het altijd beter te doen

 

Het spreekt voor zich dat Kumho alles in het werk stelt om u te laten profiteren van zijn expertise. Kumho competitiebanden en runflat technologie zijn het bewijs van dit professionalisme.

Kumho banden: groot respect voor het milieu

 

Kiezen voor Kumho banden betekent zich aansluiten bij de filosofie en de milieuwaarden van de groep, die kenmerkend zijn voor de uitdagingen van de 21e eeuw.

Door te vertrouwen op groene marketing en een ecologisch verantwoord ontwerp, geeft het blijk van een sterk engagement!