35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Prestaties voor de beste prijs

Een van de belangrijkste troeven van Kleber-banden is hun scherpe prijsstelling. Ondanks de onopvallende naam blijft het een feit dat dit merk, oorspronkelijk een dochteronderneming van BF Goodrich,

onmiskenbaar over knowhow beschikt! Kleber 4-seizoenenbanden zijn, net als de zomer- en wintermodellen, een garantie voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Kleber banden: een verstandige keuze

Of u nu op zoek bent naar Kleber winterbanden, zomermodellen of gemengde modellen, dit grote merk past zijn gamma's aan om aan al uw behoeften te voldoen.

Binnen het gediversifieerde aanbod kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Kleber Dynaxer UHP zomerbanden, of voor Viaxer, op het scherpst van de snede!

Kies voor veiligheid met Kleber-banden!

Kleber banden zijn ontworpen om uw veiligheid te garanderen, in regen, sneeuw of zonneschijn. Door kwaliteitsmaterialen, grote knowhow en maximale striktheid te combineren, willen hun ontwerpers u de meest perfecte grip bieden!

De 100-jarige geschiedenis van Kleber

De oorsprong van Kleber-banden

De oorsprong van Kleber-banden gaat terug tot 1910, toen BF Goodrich zijn Franse dochteronderneming opende in Colombes. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog,

werd het pand verplaatst naar de Avenue Kleber in Parijs, waar het de naam Kleber-Colombes kreeg. Vandaag de dag maakt Kleber deel uit van de Michelin-groep.

Een geschiedenis van succes

In de loop van zijn evolutie heeft de naam Kleber vele successen gekend. Van de creatie van de Souple Corde" band in de jaren 1920 tot de POTEZ 540 vliegtuigband in 1930, en niet te vergeten de eerste landbouwband, de Tracsol, en de beroemde V10 band ontwikkeld in 1960, het merk kan er trots op zijn dat het enkele historische modellen heeft ontworpen!"

De reputatie van Kleber

Kleber is een hoogwaardig bandenmerk dat zich ook onderscheidt door zijn betrouwbaarheid en de veiligheid die het biedt. Deze loyaliteit wordt onderstreept door de mascotte van de groep: een bokser,

een waakhond die waakt over de veiligheid van zijn meester. Vertrouwen en prestaties: dat zijn de pijlers van deze Franse naam, die voortdurend streeft naar betere resultaten!