35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Mirage banden: zoveel voordelen

Banden met hoge prestaties tegen een lage prijs

 

Bent u op zoek naar kwaliteitsbanden tegen een lage prijs? Mirage banden voldoen aan al uw criteria! Inderdaad, het merk doet er alles aan om u efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke banden aan te bieden, allemaal tegen aantrekkelijke prijzen.

Banden die aan al uw eisen voldoen

 

Mirage ontwerpt haar banden met behulp van hoogwaardige materialen en innovatieve technologie. De Mirage MR-W562 winterbanden kunnen daarvan getuigen: naast optimaal comfort zorgt hun structuur voor een goede stabiliteit op de meest besneeuwde wegen!

Veilig rijden in alle omstandigheden

 

Sinds zijn oprichting heeft het merk talrijke certificeringen behaald (waaronder ISO 9001). Met Mirage bent u verzekerd van veilig rijden. De MR 762 AS 4-seizoenenbanden zijn daar een perfecte illustratie van dankzij hun opmerkelijke grip in alle weersomstandigheden!

 

 

Mirage, een groeiend merk

Een veelbelovende start

 

Het in 1995 opgerichte merk Mirage maakt deel uit van de Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co groep, een in China gevestigde fabrikant van radiaalbanden. Dankzij zijn hoogwaardige banden kon Mirage zich snel vestigen in dit land en vervolgens internationaal.

Een verlangen om zich als leider te vestigen

 

Het bedrijf heeft nu verschillende fabrieken en zijn banden worden verdeeld in meer dan 120 landen. Dankzij de reputatie van Mirage-banden kon het merk partnerships aangaan met erkende groepen als Goodyear, Continental en Pirelli.

Banden met een mooie toekomst

 

Mirage zoekt voortdurend naar manieren om te innoveren, ontwikkelt technologieën en voert tests uit om de prestaties van zijn banden te verbeteren. Vandaag worden de banden van het merk op steeds meer voertuigen van autoliefhebbers gemonteerd!