35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

 

De Firestone ervaring - uw moment begint nu

 

Heb je plaatsen te ontdekken, mensen te ontmoeten en ervaringen te beleven? Dit is jouw moment. En het begint nu! Firestone geeft u de vrijheid om te leven in het moment, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over wat er in het verschiet ligt.

 

Met een assortiment banden dat gebouwd is op een 100-jarige erfenis van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Zodat u kunt beginnen met het opbouwen van uw eigen erfenis, één gedenkwaardig moment per keer.

firestone

Ontdek onze selectie Firestone banden

Firestone, gedreven door muziek sinds 1928

 

Het samenbrengen van muzikaal talent en muziekliefhebbers

 

Door de jaren heen heeft Firestone honderden muzikanten de kans gegeven om op te treden op de Firestone Stage op enkele van Europa's grootste festivals. Sommige van deze artiesten hebben op de hoofdpodia van diezelfde festivals gespeeld.

 

Firestone zal opkomende bands blijven steunen op hun weg naar de hoofdpodia. Tegelijkertijd blijft het Firestone-podium een zekere plek voor muziekminnende fans om geweldige nieuwe muziek te ontdekken.

 

De beste banden voor elk seizoen

Het Firestone verhaal

Een spannend erfgoed

Het Firestone verhaal begon in het jaar 1900, dankzij de inspanningen van één man, Harvey Firestone. Harvey Firestone, hielp de moderne wereld vorm te geven door banden op voertuigen te monteren en de wegen te effenen waarop zij reisden. Hij maakte van eerlijkheid een essentieel element in de zakenwereld en geloofde zo in zijn werk dat hij het naar zichzelf vernoemde.

Sindsdien heeft diezelfde visie bijgedragen tot ongekende prestaties op de grote podia van de autosport, van de Formule 1 tot de Indianapolis 500 en de 24 uur van Le Mans. Dit heeft het bedrijf tot een belangrijke wereldspeler in de bandenindustrie gemaakt.

Vandaag de dag is Firestone een echt iconisch merk, dat de tand des tijds heeft doorstaan en een van de meest betrouwbare en duurzame merken ooit is geworden. De erfenis van Firestone blijft mensen inspireren en helpt hen de vrijheid van autorijden te ontdekken.