35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

 

Cinturato

 

Dankzij jarenlang onderzoek en innovatie heeft Pirelli een complete lijn ontwikkeld voor bestuurders die banden willen gebruiken die het milieu minder belasten. Deze productlijn heet Cinturato™ en combineert een groene filosofie met de hoge, traditionele prestatie- en veiligheidsnormen die kenmerkend zijn voor Pirelli.

Ontdek onze selectie Pirelli banden

Kenmerken van de Pirelli Cinturato banden

 

Stijf karkas

 

Een lagere rolweerstand betekent een lager brandstofverbruik.

 

Duurzaamheid

 

Verhoogde afstandsvolgorde voor beter akoestisch comfort en minder geluidsoverlast.

Cinturato 4.3.JPG

 

Compact loopvlakcentrum en massieve buitenkant

 

Snelle reactie bij het veranderen van richting en ideale controle in de bochten.

 

 

Veiligheid

 

Innovatief schuin ontwerp voor een kortere remweg. Geoptimaliseerde diepteverhouding om het risico van aquaplaning te verminderen.

Cinturato P1 Verde

 

De CINTURATO™ P1™ VERDE heeft een perfecte wegligging in alle omstandigheden, zowel op droog als op nat wegdek, en biedt een hoog niveau van rijcomfort. CINTURATO™ P1™ VERDE werd ontworpen om goed gebruik te maken van de nieuwste materialen, structuren en loopvlakpatronen om zuinigheid, respect voor het milieu, comfort en veiligheid op elk type ondergrond te garanderen.

Cinturato P7

 

De CINTURATO™ P7™ is de eerste band uit de "Green Performance"-lijn van Pirelli. Het is ontwikkeld om goed gebruik te maken van de nieuwste materialen, structuren en loopvlakpatronen, om zuinigheid, respect voor het milieu, comfort en veiligheid op elk type ondergrond te garanderen.

Andere soorten banden