35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

 

Carrier

 

De CARRIER™-band garandeert gebruikers een lange levensduur, een lage rolweerstand en een hoge veiligheid op een nat wegdek. Hij wordt erkend als de meest complete band op de markt voor bedrijfsvoertuigen. Het product is volledig herzien, met een nieuw: loopvlakpatroon, componenten, sculptuur en profielgeometrie die het product alle voordelen geven die gebruikers van premium bedrijfswagenproducten zoeken. Bovendien dekt CARRIER™ ongeveer 98% van de behoefte van de Europese markt voor vervangingszomerbanden voor bedrijfsvoertuigen, wat geen enkele andere bandenfabrikant kan claimen.

Carrier

Ontdek onze selectie Pirelli banden

Eigenschappen van Pirelli Carrier banden

 

Nieuwe profielgeometrie en nieuwe all-season component

 

Zeker een langere levensduur. Verbeterde veiligheid en mobiliteit in verschillende klimatologische omstandigheden.

 

Lamellen met 3D technologie

 

Verbeterde wendbaarheid op droge grond, waardoor de remafstand korter wordt.

 

Profiel en materialen

 

Het geoptimaliseerde profiel en de innovatieve materialen dragen bij tot een lager brandstofverbruik.

 

 

Ingrediënten

 

Nieuwe rubberen componenten en een nieuw loopvlakpatroon met 3 brede, overlangse groeven. Verbeterde veiligheid op natte grond.

Carrier Winter

De CARRIER™ WINTER-band biedt een bevredigend kilometerrendement, veiligheid in winterse omstandigheden en op nat wegdek, en een meer gelijkmatige slijtage. Hij wordt beschouwd als een van de meest complete winterbanden voor bedrijfsvoertuigen op de markt. Het product is volledig herzien, met nieuw: loopvlakpatroon, componenten, sculptuur en profielgeometrie die het product alle voordelen bieden waar gebruikers van hoogwaardige winterproducten voor bedrijfsvoertuigen naar op zoek zijn. Bovendien dekt de CARRIER™ WINTER de behoeften van ongeveer 99% van de Europese markt voor vervangingswinterbanden voor bedrijfsvoertuigen, waardoor hij een toonaangevende plaats inneemt in deze categorie.

Carrier All Season

De CARRIER™ ALL SEASON band, ontwikkeld en ontworpen voor bedrijfsvoertuigen, is de ideale keuze voor bestuurders die een uitstekende wendbaarheid, een hoog kilometerrendement, een goede weerstand en optimale prestaties in alle weersomstandigheden wensen. Een nieuwe rubbersamenstelling voor alle seizoenen en een nieuw profiel hebben van deze band een leider in zijn categorie gemaakt op het gebied van veiligheid op nat wegdek. Elke dimensie heeft 3PMSF markering.

Andere soorten banden