Geavanceerde technologie

DIAGNOSE VAN DE ELEKTRONICA

U kunt de elektronica van uw voertuig laten testen of laten uitlezen met behulp van specialistische diagnose testapparatuur.


Vrijwel alle systemen en subsystemen van moderne auto's worden door elektronica aangestuurd en voortdurend gecontroleerd op een juist functioneren.


Als er een elektronische storing ontstaat dan zal er een geel of oranje lampje op het dashboard gaan branden, dan is het noodzaak het systeem uit te laten lezen om te achterhalen waardoor dit wordt veroorzaakt.


De First Stop vestigingen gebruiken de modernste diagnoseapparatuur die altijd up-to-date zijn. Zo kunnen zij alle merken auto’s onderhouden en de elektronische systemen uitlezen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen mogelijke foutcodes juist interpreteren en oplossen, ongeacht het merk van uw auto.

WANNEER HEEFT DE ELEKTRONICA VAN EEN AUTO DIAGNOSE NODIG?

Wij maken een diagnose van de elektronica na ieder onderhoud van uw voertuig, wanneer het diagnoselampje op het dashboard brandt of wanneer de boordcomputer dit aangeeft.

WAAROM DE ELECTRONICA VAN DE AUTO LATEN UITLEZEN?

  • Controleert de staat van de elektronica en elektronische componenten van uw auto
  • Om zeker te zijn dat alle veiligheids- en comfort systemen en de benodigde componenten goed functioneren
  • Detecteert fouten in het elektronische systeem van de auto en waarschuwt voor mogelijke defecten

FAQ

WAT OMVAT EEN ELEKTRONISCHE DIAGNOSE?

  • Uitlezen van het diagnose systeem van de auto middels professionele uitleesapparatuur, hiernaast het geven van een hersteladvies indien er een defect is geconstateerd.