Wij zorgen voor een goed klimaat in uw auto.

AIRCONDITIONING

Het is heel belangrijk dat de airco van uw auto in optimale conditie blijft, niet alleen voor uw comfort maar ook om veilig te rijden, want het heeft een positief effect op de allertheid van de chauffeur.

WANNEER MOET IK DE AIRCO VAN DE AUTO BIJVULLEN?

Normaal moet u het peil eenmaal per jaar snel controleren en om de twee jaar een volledige revisie laten uitvoeren, met inbegrip van het hergassen van de kring.

Ook als u een ongewone geur ruikt wanneer de airco werkt, als het brandstofverbruik sterk toeneemt of als u merkt dat de koeling minder goed werkt, moet u naar een gespecialiseerd centrum van First Stop rijden om het systeem te laten nakijken.

MAG IK DE AIRCO VAN DE AUTO IN DE WINTER GEBRUIKEN?

De airco in de winter gebruiken, is een goed idee om de ruiten snel te ontwasemen. Het systeem zal bovendien langer meegaan als u het regelmatig inschakelt.

 

WAAROM MOET IK DE AIRCO VAN DE AUTO BIJVULLEN?

  • Verbetert uw rijbeleving
  • Voorkomt vermoeidheid en tragere reflexen tijdens de rit
  • Verlaagt het brandstofverbruik
  • Verzekert een goede zichtbaarheid bij slecht weer

EXTRA'S VOOR MEER VEILIGHEID

AIRCOPLAN**

Controle van verscheidene punten van het systeem, bijvullen en sanerende en bacteriedodende behandeling

AIRCOPLAN***

Controle van verscheidene punten van het systeem, bijvullen, sanerende en bacteriedodende behandeling, vervanging van de filter in de auto.

FAQ

WAAROM RUIKT HET ONAANGENAAM ALS IK DE AIRCO INSCHAKEL?

Dit gebeurt meestal wanneer we hem verkeerd gebruiken. Schakel de airco 5 minuten voor het starten van de motor in en laat de ventilator draaien. Dat voorkomt de verzameling van vocht in het systeem. Vocht bevordert de ontwikkeling van schimmels, bacteriƫn en onfrisse geuren.