35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

Een slimme keuze

 

Firestone producten zijn ontworpen voor bestuurders voor wie kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid essentieel zijn. Door hun voertuig uit te rusten met banden van dit vertrouwde merk, weten ze dat ze een slimme keuze maken, want ze krijgen ook de beste waar voor hun geld.

Sterke waarden

 

Firestone en zijn klanten delen dezelfde kernwaarden: hard werken om het beste uit het leven te halen, leren van het verleden om te verbeteren en vooruit te gaan, elke opdracht grondig uitvoeren, van A tot Z, en nooit toegeven op kwaliteit.

Betrouwbaarheid in elk opzicht

 

Om het vertrouwen van zijn klanten te verdienen, zet Firestone zich 100% in voor de betrouwbaarheid en voortdurende verbetering van zijn zomer-, winter- en all-seasonproducten. Alleen zo kan ons merk hen voorzien van banden waar ze al meer dan 100 jaar op rekenen. En een benchmark voor betrouwbaarheid zijn die wereldwijd wordt erkend en gewaardeerd.

Het Firestone-verhaal in een notendop

Creatie

 

Al in 1900 moderniseerde Harvey Firestone de mobiliteit door voertuigen uit te rusten met banden en de wegen te bestraten. Mettertijd is Firestone een iconisch merk geworden, een van de meest duurzame en betrouwbare in de bandenindustrie. Vandaag de dag blijft de erfenis van de oprichter inspireren en iedereen in staat stellen in vrijheid te rijden.

Ontwikkelingen

 

Wist u dat Harvey Firestone verantwoordelijk was voor het eerste gesponsorde muziekradioprogramma, The Voice of Firestone, dat in 1928 in de Verenigde Staten van start ging? Ook nu nog stelt Firestone liefhebbers van muziek, reizen en autorijden in staat om nieuwe artiesten te ontdekken en hun optredens bij te wonen door samen te werken met een reeks festivals in heel Europa.

Vandaag de dag

 

Met een gamma totaal betrouwbare banden, ontwikkeld door meer dan een eeuw ervaring, kunt u er zeker van zijn dat u zorgeloos kunt komen waar u wilt, uw leven in vrijheid kunt opbouwen en van elk moment kunt genieten.