Impact van de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad heeft genomen voor Firststop

Na de verklaring van de premier zijn alle burgers verplicht thuis te blijven, uitzondering is om naar uw werk te gaan en voor noodzakelijke reizen (bijvoorbeeld de apotheek, de supermarkt, het benzinestation, het postkantoor, naar de bank of mensen in nood helpen).

Bedrijven moeten waar mogelijk telewerk voor alle functies organiseren. Voor alle functies en tijdens persoonlijk contact moeten de regels van sociale afstand worden gerespecteerd.

Firststop volgt de richtlijnen voor het Coronavirus nauwgezet en heeft daarom ook actie ondernomen binnen haar organisatie:

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN OM UW BANDEN TE VERWISSELEN. IS DIT HET MOGELIJK?

Het verwisselen van uw winterbanden naar zomerbanden kunnen na 5 april worden ingepland.

Als u een lekke band heeft of als uw banden versleten zijn en dringend moeten worden vervangen, kunt u contact opnemen met de Firststop banden centrale in de volgende lijst. Deze verkooppunten zijn gesloten maar kunnen volgens het op 18 maart in het Belgisch Staatsblad gepubliceerde ministerieel besluit op afspraak een minimale service verlenen.

Zowel uw veiligheid als die van onze medewerkers blijft topprioriteit, wij rekenen erop dat iedereen de gezondheids- en veiligheidsregels respecteert.

Wij danken u voor uw begrip.

Het management