Wielen uitlijnen: recht vooruit!

 

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Daarom biedt First Stop precisie-uitlijning voor alle soorten voertuigen. Hiermee kunt u genieten van een optimale levensduur van uw banden en wielophanging. Het uitlijnen komt ook uw rijplezier en comfort ten goede.

 

Waarom is uitlijnen zo belangrijk?

Door de wielen correct uit te lijnen, rijdt uw auto veiliger en gecontroleerder, zonder de banden en andere onderdelen van de wielophanging aan onnodige spanningen bloot te stellen.

Andere voordelen:

  • minder slijtage van de banden,

  • een lager brandstofverbruik,

  • veiliger, vooral bij het nemen van bochten.


Hoe vaak moet ik de uitlijning laten controleren?

  • wanneer u nieuwe banden hebt laten monteren,

  • wanneer bepaalde onderdelen van de wielophanging voor of achter zijn vervangen,

  • als uw auto iets heeft geraakt of als u opmerkt dat de banden onregelmatig afslijten,

  • onder normale omstandigheden, jaarlijks.

Uw First Stop bandenspecialist kan eenvoudig bepalen of uw wielen moeten worden uitgelijnd.

 

Hoe merk ik dat er iets niet in orde is?

Laat de uitlijning in elk geval controleren als u het gevoel hebt dat de auto niet duidelijk reageert op stuurbewegingen of als uw banden snel slijten. De aanwijzingen zijn niet altijd even duidelijk, maar kunnen toch nadelige effecten hebben. Daarom is het belangrijk om ten minste één keer per jaar een bezoek te brengen aan uw First Stop specialist.

 

Waarom kan ik dit het best laten doen door First Stop?

Een correcte uitlijning van de wielen kan de levensduur van uw banden aanmerkelijk verlengen en zorgt voor een beter gevoel van de weg, betere controle over het voertuig en een soepeler rijgedrag.

Het uitlijnen van de wielen moet worden gedaan met professionele apparatuur, door een daarvoor opgeleide technicus die bekend is met alle verschillende voertuigmerken en -typen. De specialisten van First Stop krijgen regelmatig specifieke training en werken alleen met 3D-technologie. Met behulp van de nieuwste gecomputeriseerde vierwieluitlijningstechnieken worden alle wielen tegelijk met de geometrische hartlijn van uw auto uitgelijnd. Hierdoor krijgt u de volledige controle over uw auto, op ieder soort weg en bij iedere rijstijl of belading van de auto.

Doe ook uw voordeel met onze superieure 3D-wieluitlijningsapparatuur en kom langs bij First Stop!

First Stop Nederland

Nieuwe Weideweg 1, 6121 PD BORN

klantenservice