35+ professionele centra met meer dan 1800 in Europa

27 jaar expertise in banden & voertuig services

4.5 op Google met meer dan 128.560 beoordelingen

 

De Firestone Experience - Het is jouw beurt!

 

Wil je de wereld rondreizen, mensen ontmoeten en onvergetelijke momenten beleven? Grijp de kans zonder uitstel! Firestone biedt u de mogelijkheid om te genieten van het moment, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over morgen.

 

Ons assortiment banden heeft een erfgoed van kracht en betrouwbaarheid waar u al meer dan 100 jaar op kunt vertrouwen. Nu is het aan jou om de jouwe te bouwen, stap voor stap...

 

Les pneus Firestone les plus populaires

Firestone, geïnspireerd door muziek sinds 1928

 

Firestone brengt de artiesten van morgen en muziekliefhebbers samen

 

In de loop der jaren heeft Firestone honderden muzikanten een unieke kans geboden om op te treden op het Firestone-podium op enkele van de grootste Europese festivals. Sommigen van hen hebben zelfs op de hoofdpodia van diezelfde festivals gespeeld.

 

Firestone zal opkomende bands blijven steunen op hun weg naar het front van het podium. Ondertussen zal het Firestone-podium een plaats blijven waar muziekliefhebbers geweldige nieuwe muziek kunnen ontdekken.

 

 

 

De beste banden voor elk seizoen

De Firestone erfenis

Een spannend lot

Het Firestone verhaal begon in 1900 met de inspanningen van één man, Harvey Firestone. Harvey Firestone hielp de moderne wereld vorm te geven door banden op voertuigen te monteren en de wegen waarop ze reden te plaveien. Hij liet zaken rijmen met eerlijkheid en geloofde zo sterk in zijn werk dat hij het zijn naam gaf.

Het is dezelfde visie die heeft geleid tot baanbrekende prestaties in de autosport, van de Formule 1 tot de Indianapolis 500 en de 24 uur van Le Mans. Dat heeft het bedrijf tot een belangrijke wereldspeler in de bandenindustrie gemaakt.

Vandaag de dag is Firestone een iconisch merk dat de tand des tijds heeft doorstaan en een van de meest duurzame en vertrouwde merken in de geschiedenis is geworden. De erfenis van Firestone blijft mensen inspireren en helpt hen hun vrijheid om te rijden te ontdekken.